Beretning 2017

Beretning 2017

Beretning 2017.

Præsentation af bestyrelse ( Birgit, Annette, Bente, Jens ) og Erik og John er suppleanter. Vi har fået 2 nye til at betjene vores hjemmeside. Det er Carsten og Tove.

I årets løb har Bodil Jørgensen trukket sig fra bestyrelsen af personlige årsager. Bodil er stadig ansvarlig for Google – gruppen

Antallet af turledere er nu forøget til 51. Nogle vil sige det er mange – men man skal også huske, at nogle holder en pause.

Til gengæld kunne jeg godt tænke mig lidt mere interesse for bestyrelsesarbejdet. Nogle har været med i mange år og man kan ikke regne med de fortsætter for evigt.

 Pr. 1 januar var vi 782 medlemmer. I årets løb har vi fået 201 nye medlemmer. Det er bedre end sidste år så et eller andet må vi gøre rigtigt. Desværre er der stadig en stor udskiftning af medlemmer her omkring årskiftet – det gælder for alle afdelinger. Måske bliver det løst når man går over til løbende kontingent. Dvs. man betaler kontingent efter hvornår man er meldt ind

I 2017 har vi haft 120 arrangementer – altså 10 pr. mdr. Det er absolut godkendt. Der har deltaget næsten 4000 i vores arrangementer. Et snit på 31 deltagere. Det går lige fra 7 deltagere til 81.

Det er stadig torsdagsturene der hitter mest – men det er også 10 år siden vi startede – så turene om tirsdagen skal nok komme.

F.eks havde jeg fornylig den samme tur tirsdag og torsdag. Der kom 30 om tirsdagen og 26 om torsdagen. Så det kan lade sig gøre at sprede antallet.

Vi har holdt 2 planlægningsmøder med hhv. 28 og 26 deltagere, men det kunne være dejligt hvis der kom flere. Vi er flyttet til et nyt og bedre lokale. Man behøver ikke være turleder for at deltage. Vi vil slå op på google-gruppen når mødet nærmer sig. Vi har også holdt vores årlige turledermøde i Tarup/Davinde med fin tilslutning.

 

På landsmødet blev Jens valgt ind i hovedbestyrelsen, og vi fik også vedtaget den nye struktur. Ingen medlemmer skal længere betale for turene. Der er nu samme princip over hele landet. Tidligere har man krævet penge op øst for Storebælt.

Man vedtog også at bruge en del af foreningens formue for at øge aktivitetsniveau og for at tiltrække nye medlemmer.

For vores afdeling betyder det, at vores tilskud fordobles – og det rejser jo spørgsmålet: Hvad skal vi bruge pengene til ?

Jeg kommer tilbage til det under Fremtidigt arbejde

Et andet nyt tiltag er, at kompetancegivende kurser bliver gratis. Dvs. at Landsforeningen betaler kurset og transport. Det gælder turlederkurser, kurser i ViewRanger, og kurser i Kortlæsning.

På information.dvl.dk kan man læse mere.

Alt i alt er Dansk Vandrelaug på vej i den rigtige retning. En beretning er jo et billede af hvad vi har lavet. Det er lige så vigtigt at se fremad og det kommer vi til under fremtidigt arbejde.

Tak til bestyrelsen, turledere og alle der har ydet en aktiv indsats for dvl-fyn.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 18:45
På tur med DVL-Fyn har modtaget 5
01.12 | 08:18
Aftentur i Nr. Lynde har modtaget 1
31.10 | 19:45
Røjleskov har modtaget 3
27.10 | 18:09
Munkebo. Fra kyst ti har modtaget 2
Du kan lide denne side